Inramning

Inramning med egen ramverkstad i Strömstad.
Vi har ramar som passar dig, en stort urval av av färdigramar eller måttanpassade och skräddarsydda handbyggda ramar anpassade för ditt behov.

Ramar.
Vi ramar in fotografier, posters, litografier och konst. Välj mellan stor sortering av prisvärda standardramar, finns i storlekar från 13x18cm upp till 70x100cm. Eller kanske välj en måttanpassad ram från trälister som vi själva importerar från Italien.

Passepartouter.
Vi anpassar och handskär passepartouter till lämpliga proportioner för ram, naturligtvis använder vi bara syrafria passepartouter av högsta kvalitet som inte bara är snyggt utan också skyddar och bevarar bilden eller konstverket.

Glas.
Låt dig förundras av reflexfritt glas, nästintill obefintliga reflexer synliggör papprets struktur och ger bilden ett större djup, mer lyster, skärpa och kontrast.

Plexi.
Modernt, spännande och minimalistiskt då skall du välja en montering på akrylglas. Nu också på metallicpapper som förhöjer effekten ytterliggare.

Välkommen in på ett besök och välj en montering och ram som ger just dina bilder det skydd och personliga prägel som du vill ha.